In acest blog veti gasi in special retete incercate de pe alte bloguri.....Eu am invatat sa gatesc datorita acestor bloguri si sunt mandra ca am reusit!!!Fara voi nu as stii acum decat sa prajesc niste cartofi:))))Va multumesc!!Acest blog va este dedicat in totalitate!

joi, 23 decembrie 2010

SARBATORI FERICITE!!!!



VA UREZ TUTUROR SARBATORI FERICITE SI UN CALDUROS LA MULTI ANI!SA NE AUZIM CU BINE!LA MULTI ANI 2011!!

joi, 2 decembrie 2010

Bulete de cascaval


Ingrediente:
3 albusuri de ou
300 gr cascaval afumat(puteti folosi si simplu)

Batem albusurile bine.Dam cascavalul pe razatoarea mica.Incorporam cascavalul cu mare grija in albusuri amestecand de jos in sus.Le prajim in baie de ulei foarte bine incins.Reteta este de pe blogul Laurei Adamache si sunt foarte bune.Merita incercate!

Mini croissante cu nutella


Ingrediente:
o foaie aluat foietaj
100 gr nutella

Scoatem foaia din congelator sa se dezghete.Taiem foaia in triunghiuri egale,punem cate o jumatate de lingurita de nuttela la baza mai groasa si incepem sa rulam tot de acolo.Asezam croissantele pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumenesc.Reteta este de pe blogul Gabrielei.....ms mult!!

Tocanita de ciuperci cu carne tocata

Ingrediente:
1 kg ciuperci
700 gr carne tocata porc
1 morcov
2 cepe
3-4 catei de usturoi
ulei
vegeta
pasta de tomate

Punem carnea tocata amestecata cu o lingura de vegeta intr o tigaie fara ulei si o gatim timp de 15 minute.Intr o alta tigaie punem la calit ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare.Intr o oala punem 2 linguri de ulei,adaugam ciupercile feliate,putina vegeta si acoperim pentru 5 minute.Dupa cele 5 minute lasam sa fiarba neacoperit pana scade toata apa lasata de ciuperci.Cand carnea este gata adaugam ceapa si morcovul si putina apa si le lasam sa se caleasca impreuna.Dupa ce a scazut toata apa ciupercilor adaugam carnea,pasta de tomate diluata cu putina apa si lasam sa fiarba putin.In ultimele 5 minute adaugam usturoiul taiat fasiute.Este o mancare nemaipomenit de buna...kiar nu ma asteptam la un asa rezultat.Reteta este preluata de pe blogul lui Edith careia ii multumesc din suflet!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...