Ingrediente:
1 kg ciuperci
700 gr carne tocata porc
1 morcov
2 cepe
3-4 catei de usturoi
ulei
vegeta
pasta de tomate
Punem carnea tocata amestecata cu o lingura de vegeta intr o tigaie fara ulei si o gatim timp de 15 minute.Intr o alta tigaie punem la calit ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare.Intr o oala punem 2 linguri de ulei,adaugam ciupercile feliate,putina vegeta si acoperim pentru 5 minute.Dupa cele 5 minute lasam sa fiarba neacoperit pana scade toata apa lasata de ciuperci.Cand carnea este gata adaugam ceapa si morcovul si putina apa si le lasam sa se caleasca impreuna.Dupa ce a scazut toata apa ciupercilor adaugam carnea,pasta de tomate diluata cu putina apa si lasam sa fiarba putin.In ultimele 5 minute adaugam usturoiul taiat fasiute.Este o mancare nemaipomenit de buna...kiar nu ma asteptam la un asa rezultat.Reteta este preluata de pe blogul lui Edith careia ii multumesc din suflet!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu